tisdag 22 juni 2010

Att vara eller inte vara...sjuk

Vi säger ofta att när killar blir förkylda så blir de alltid dödssjuka. För det mesta stämmer det. Men efter några dagars sjukdom så kan jag förstå dem. Tyvärr verkar jag åkt på lite mer än en vanlig förkylning, feber och grejor, och visst så vill man bli omhändertagen! men för oss tjejer så är det inte helt ovanligt att man vill bli lite beskyddad av sin partner, inte för att man behöver det, men det känns bra. Då är steget till att vilja bli omhändertagen när man är riktigt sjuk inte så långt och inte en big deal(kanske not so much vid en vanlig förkylning).

För killar däremot som, vilket jag antar, gillar att vara lite beskyddande över oss tjejer, kanske det är just vad de behöver när de blir sjuka, även ytte pytte sjuka. De behöver få känna sig ynkliga, bli omhändertagna, inte för att vi inte tar hand om dem annars, utan för att det för en gångs skull kanske är skönt för dom att inte vara så macho..

Det bästa är nog faktiskt att låta pojkarna släppa ut sin behövande sida, få låta dem vara dödssjuka av lite snuva, för om man tänker på det så borde det ju i så fall gälla åt båda hållen.

Kärlek Becka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar