måndag 6 december 2010

I'm back

back in buisness, back back.. baby got back??..
Ok, verkligen skärpning, fått en del klagomål angående bristande aktivitet på bloggen och jag skall försöka bättra mig.

Nu är det iaf jul och lampor överallt! satte faktiskt upp ljusslingan på balkongen i mitten av november och har sedan dess avancerat till lussebullar och div julgodis (utökat sortiment i år).

Så nu kämpar jag bara med att hålla julandan uppe. För, har ni någonsin känt att ena dagen är läget under kontroll, solen skiner och allt kommer ordna sig, och så vaknar man nästa dag och BOOOM! så är det återigen knutar på tråden.och förutom att knutarna vissa dagar är lite svårare att få upp, så kämpar jag dessutom då och då med hela julkonceptet.

Vissa dagar vill jag nämligen bara inte, jag vill bara stänga av, hålla för öronen, gömma mig under täcket och skrika "bingo igen" (om ni kommer ihåg den reklamen) och anledningen är att jag saknar min farmor å himla mycket.
Även om jag tänker på henne varje dag, och saknar henne i min vardag, så finns det under ett år stunder där frånvaron av någon man älskar gör sig extra påmind. Den påtagligaste är nog julen.

Självklart kommer jag inte hoppa över julafton, men jag kommer ta mig tid till att tända ett extra ljus på julbordet.

julkärlek Becks

2 kommentarer:

  1. Hej gumman! Visste inte att du hade en blogg. Jag tänker på dig och hoppas att dom dystra dagarna blir mindre dystra och att dom ljusa ska skina som bländande vit snö en klar vintermorgon. <3

    SvaraRadera
  2. AAaaa!! haha det samma!! gick PRECIS in och såg din, så gick jag direkt hit och läste din kommentar! Tack vännen :) tänkt på dig så mkt det senaste! skickar ett mail på fb!

    SvaraRadera