söndag 18 april 2010

Norrmannen, lagfesten och svensexan

Det var en gång en norrman.. men nej, det är inte så den här historien börjar och inte heller så den slutar..

Historien börjar med att värdens bästa lag ses och skall äta middag på Hardrock. Oturligt nog kan inte hamburgaren, som iof var helt ok, mäta sig i varken pris eller smak med den på Chillis, men den var en bra start på kvällen.


Laget, som tyvärr saknar många av sina medlemmar, letar sig fram emot kl 23 upp för trapporna till dansgolven. Efter en stunds rörelse börjar dock vännerna skingras och droppar av en efter en. Det är då norrmannen kommer in i bilden.

Jag ger mig själv ut i dansdjungeln och börjar snart att dansa med en lagom lång kille, helt ovetande om hans ursprung. Men efter ett tag så försöker han börja konversera med mig, och jag fattar inte något(fattar inte ens att han är norsk först). Den stackars pojken försöker ge mig en komplimang, varpå jag drabbas av ett skrattanfall eftersom jag inte förstod vad han ville få fram (till mitt försvar så var jag inte i det nyktraste av tillstånd och musiken var hög!) Pinsamt nog bad jag honom tillslut att prata engelska med mig, vilket han avfärdar som ett dåligt skämt, fram tills dess att jag säger, "på riktigt, jag fattar inte".

Tillslut letar jag mig fram till baren där de sista av mina kompanjoner återfinns, precis i lagom tid för att säga hejdå till alla resterande, förrutom L. Så jag och L letar oss vidare till ett annat dansgolv där vi helt plötsligt befinner oss mitt i en svensexa bestående av endast smålänningar. (som tur är så förstod jag vad de sa, för det mesta..)

Jag och L dansar helt enkelt loss och har skitkul, varpå L säger att "vi ska göra en dubbelmacka med han som skall gifta sig!" Glatt inser jag att jag hittat min like på dansgolvet och hakar lätt på, road av att det för en gångs skull inte var jag som kom med den "galna"idéen And dubbelmacka it is!

Brudgummen blir dock väldigt generad av vårt närmande, och i ett försök att, aa jag vet inte vad. så lyfter han upp mig. Han vänder sig helt enkelt om mot mig(då jag stod på en upphöjning) sätter helt otippat in huvudet, där jag knappt låter T ha sitt huvud, och reser sig! (att slänga en tjej över axeln funkar faktiskt fortfarande...) Tack och lov blir flygturen kort och snabbt är jag åter tillsammans med L.

En galen, och galet rolig, kväll!!

kärlek Becka

5 kommentarer:

  1. haha jag håller med om att det var en gaaalet rolig kväll ;)

    SvaraRadera
  2. Härligt att ni hade kul!! får ta en favorit i repris en annan kväll!!

    SvaraRadera
  3. Shit vilken kväll ni verkar haft;) Håller med M! Tråkigt att jag inte kunde vara med men kul att ni hade det bra!

    SvaraRadera
  4. Då SKA jag oxå vara med! :D

    SvaraRadera